Paris – kärleksstaden dit alla vill åka. Den vackra, franska metropolen som vi bara längtar efter att besöka. Och vilken tid är bättre än nu? Vi är äntligen fria från pandemi och restriktioner och världen ligger framför våra fötter. Det finns ingen tid som är bättre än nu att ge sig ut på upptäcktsfärd genom vår jords olika platser.

För den som trots allt väljer att stanna kvar i Europa för att upptäcka Paris har vi goda nyheter. Det finns nämligen mängder av billiga resor till paris att boka, och för att fira det har vi valt att dela med oss av våra tre bästa tips att se och göra, när man besöker Paris.

  1. Se Eiffeltornet

Det kanske låter lite klyschigt, men om man ändå är i Paris måste man bara se Eiffeltornet. Inget foto eller video kan komma i närheten av känslan man får när man står där och blickar upp mot det höga tornet. Det är en upplevelse som måste göras, om man besöker staden. Vi kan lova att ni inte kommer att ångra er, när ni väl får beskåda monumentet med egna ögon.

  1. Ät god mat

Frankrike överlag är välkända för sin otroliga kulinariska scen. Här finns allt man kan tänka sig i matväg – från exklusiva, femstjärniga restauranger, till små gulliga baguette-automater som är placerade längst landsvägarna. Under resor är det en självklarhet att prova på deras olika traditionella rätter. Kanske blir det här den gången när ni testar att äta sniglar?

  1. Besök välkända museum

Förutom Eiffeltornet, maten, nattlivet och den otroligt vackra arkitekturen som finns i staden, kryllar den även av intressanta museum. Om man väljer att boka paketresor paris kan man få mängder av tips kring vilka museum som är mest värda ett besök.

Välj att hyra lägenhet Paris när du ska resa!