Visste ni att det finns tarottolkare som erbjuder spådom via telefon? Det kanske låter konstigt, men det stämmer faktiskt. Så hur går det till då? Att bli spådd med hjälp av tarotlinjer istället för i ett fysiskt rum? Det ska vi gå igenom i den här artikeln.

Tarot online och över telefon blir allt vanligare

Att bli spådd över telefon, eller över nätet, blir allt vanligare och vanligare idag. Det är ett bra sätt att utöva konsten på, både för tolkaren och för den som ska bli spådd. Alla har inte fysisk tillgång till en läsning och det är ett bra alternativ för den som kanske bor långt bort från en tolkare, eller för den som inte känner för att träffa någon för en spådom.

Hur går det till?
När man ringer till en tolkare går det till som det gör i fysiska format. Tolkaren drar sina änglakort och tolkar vad de har att säga angående personen på andra sidan av telefonluren. Det kanske låter lite konstigt att det skulle fungera, då tolkaren inte ser personen, men korten fungerar trots allt som de ska ändå – om tolkaren är van och duktig på att läsa av sina kort såklart (vilket vi såklart hoppas att hen är om hen erbjuder sina tjänster till ett pris).

Den som vill bli spådd ringer upp tolkaren på bokad tid och ställer de frågor som den vill ha svar på, alternativt ber tolkaren att genomföra en allmän läsning med generell information om den som ringer.

Summering av tarot över telefon eller dator

För att summera det hela kan man säga att en läsning över telefon eller nätet fungerar på exakt samma sätt som den gör “på plats” – den enda skillnaden är att det sker över ett annat medie. Känn på andlig närvaro!